ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Τσεκάρει κι’ άλλον παίκτη από τη Λαμία η ΑΕΚ”

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, μετά τον Σωτήρη Τσιλούλη η ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα παρακολουθεί την περίπτωση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, μετά τον Σωτήρη Τσιλούλη η ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα παρακολουθεί την περίπτωση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία.

Η μεταγραφή του Σωτήρη Τσιλούλη από τη Λαμία, ίσως να μην είναι και η μοναδική που θα κάνει η ΑΕΚ από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Λίγες ημέρες προτού κορυφωθεί η προσπάθεια της ΑΕΚ να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά στοιχήματος και να μπει στα play-offs της Stoiximan Super League ως το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα, έγινε γνωστό, πως ο Σωτήρης Τσιλούλης θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» από την επόμενη σεζόν.

Όμως, ο 29χρονος ακραίος επιθετικός φαίνεται να μην είναι η μοναδική περίπτωση που έχει στο μυαλό του ο Ματίας Αλμέιδα από τη Λαμία. Ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, μιας και η ΑΕΚ γενικότερα, ακολουθεί μία στρατηγική σιωπής στα μεταγραφικά ζητήματά της.

Πάντως, ο Αργεντίνος τεχνικός, ενδεχομένως να «τσεκάρει» και άλλον ποδοσφαιριστή της ομάδος του Λεωνίδα Βόκολου. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν προκαλεί απορία, αφού η Λαμία διανύει μία εκπληκτική σεζόν, αναδεικνύοντας αρκετούς πρωταγωνιστές και βαδίζει πρόσω ολοταχώς για τα play-offs.

Σίγουρα, περισσότερες πληροφορίες θα προκύψουν στην πορεία. Προς το παρόν και στο άμεσο μέλλον, η ΑΕΚ θέλει να βγάλει αληθινές τις στοιχηματικές εταιρίες και να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Πηγή: kingbet.net

Διαβάστε επίσης

Back to top button