Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Τσεκάρει» πρώην προπονητή του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Αλαφούζος πάει να κάνει μεγάλο κόλπο με πρώην προπονητή του Ολυμπιακού θρύλο;

Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Αλαφούζος πάει να κάνει μεγάλο κόλπο με πρώην προπονητή του Ολυμπιακού θρύλο;

Ο Παναθηναϊκός πάει να πάρει τον σύγχρονο αναμορφωτή των ερυθρόλευκων και έναν προπονητή θρύλο στο Λιμάνι;

Ο Γιάννης Αλαφούζος ψάχνει για το νέο προπονητή του Παναθηναϊκού καθώς ο Φατίχ Τερίμ θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Αυτό είναι σίγουρο.

Πηγή λοιπόν, έλεγε στο Sportime πως ο Παναθηναϊκός ρώτησε διακριτικά για πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, που είναι ένας από τους σύγχρονους αναμορφωτές των ερυθρόλευκων.

Ο λόγος για το Πέδρο Μαρτίνς. Ναι, ο Πορτογάλος πρώην προπονητής των ερυθρόλευκων, που είναι ο προπονητής που έχει κάτσει τον περισσότερο καιρό στον πάγκο των ερυθρόλευκων και έχει συνδυάσει το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες του Ολυμπιακού.

Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Αλαφούζος πάει να κάνει μεγάλο κόλπο με πρώην προπονητή του Ολυμπιακού

Είπαμε πως η επαφή ήταν διακριτική. Σε στιλ, τι κάνει, τι σκέφτεται για το μέλλον, αν θα δούλευε πάλι στην Ελλάδα και τέτοια. Αν όμως προχωρήσει η όποια συζήτηση θα έχει ενδιαφέρον.

Μην ξεχνάμε πως και ο Ολυμπιακός είχε ακουστεί πως ήθελε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μόλις αυτός απολύθηκε από τον Παναθηναϊκό, με τον Γιοβάνοβιτς όμως να μην επιθυμεί να εργαστεί στο μέσο της σεζόν και μάλιστα απέναντι στην ομάδα που προπονούσε πριν λίγο καιρό και πήγαινε για πρωτάθλημα.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button