Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πανσερραϊκός: Αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία ο Πάμπλο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι στο... τιμόνι του Πανσερραϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι στο… τιμόνι του Πανσερραϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Πανσερραϊκός πέτυχε τον στόχο του και κατάφερε να παραμείνει στη Stoiximan Superleague έναν χρόνο μετά την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια.

Φυσικά, σε αυτή την επιτυχία υπάρχει η υπογραφή του Πάμπλο Γκαρσία που δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των play out κατάφερε να σφραγίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το μέλλον του Πάμπλο Γκαρσία φαίνεται πως είναι μακριά από την ομάδα των Σερρών, καθώς ο Ουρουγουανός προπονητής θα αποχωρήσει από το κλαμπ με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο ίδιος μίλησε στους παίκτες της ομάδας για την απόφασή του καθώς θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην προπονητική του καριέρα και όλα δείχνουν πως ο Πανσερραϊκός θα βγει στην αγορά για τον διάδοχό του.

Να θυμίσουμε πως ο πρόεδρος της ομάδας, Τάσος Καζίας, είχε αναφερθεί στο θέμα του Γκαρσία, λέγοντας: «Ο Γκαρσία είναι ένας προπονητής ήπιων τόνων και άνθρωπος που πάει βήμα βήμα. Τον Δεκέμβρη κάναμε την πρώτη συζήτηση για ανανέωση και στο τέλος Γενάρη έγινε μια επίσημη πρόταση.

Ζήτησε να το δει στο τέλος της χρονιάς. Η ομάδα σώθηκε και πλέον, αναμένουμε την απόφαση του. Είμαι ευτυχισμένος και είναι ευλογημένος ο Πανσερραϊκός που έδωσε βήμα στον Πάμπλο Γκαρσία, το όνομα του οποίου θα μείνει στην ιστορία της ομάδας. Μετά το τελευταίο παιχνίδι και θα σεβαστούμε ο ένας το θέλω του άλλου».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button