Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αρέσει στον Ερυθρό Αστέρα ο Αλεξανδρόπουλος!

Αρέσει και μάλιστα πολύ στον Ερυθρό Αστέρα ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Αναθερμαίνει τι ενδιαφέρον της η σερβική ομάδα.

Αρέσει και μάλιστα πολύ στον Ερυθρό Αστέρα ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Αναθερμαίνει τι ενδιαφέρον της η σερβική ομάδα.

Σχεδόν απίθανο ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Χαράς ευαγγέλια για τον Ερυθρό Αστέρα που τον ήθελε και πέρυσι. Ξανά στα ραντάρ του ο Έλληνας μέσος.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ξεκίνησε καλά την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Το γκολ πρόκρισης κόντρα στη Γκενκ και η παρουσία που είχε στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ αποτελούν highlights την περυσινή σεζόν. Ένας τραυματισμός τον άφησε πολύ πίσω, άργησε μάλιστα να επανέλθει τη στιγμή που είχε ανάγκη για χαφ ο Ολυμπιακός και έμεινε πίσω.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρήκε άλλες λύσεις κι από ένα σημείο και μετά δεν τον έβλεπε. Ο Ολυμπιακός δεν «έκαψε» την περίπτωσή του. Διότι, ο 23χρονος μέσος είναι Έλληνας και θετικό στοιχείο στα αποδυτήρια. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει άλλα στοιχεία για τους χαφ τους όμως. Η ρήτρα αγοράς στα τέσσερα εκατ. ευρώ δεν είναι προς συζήτηση για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μάλλον θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

Χαράς ευαγγέλια για τον Ερυθρό Αστέρα. Οι πρωταθλητές Σερβίας ήθελαν από πέρυσι τον παίκτη, αλλά τον «έκοψε» ο Μπαχάρ. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θα έλεγε όχι στην περίπτωση του ταχυδύναμου μέσου. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι για τα καλά στα ραντάρ του Ερυθρού Αστέρα που «σκαλίζει» την περίπτωσή του και τις πιθανότητες για να τον αποκτήσει.

Πιθανότατα με τη μορφή που τον πήρε και ο Ολυμπιακός. Δανεικό με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Βέβαια, δεν παίζει και μόνος του. Ελλάς Βερόνα, Χετάφε και Μπράγκα είναι επίσης ομάδες που τον έχουν στη λίστα τους.

Πηγή:Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button