Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στην Φιλανδία ο Μπράτσος!

Σε ομάδα της Φιλανδίας θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Κώστας Μπράτσος.

Σε ομάδα της Φιλανδίας θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Κώστας Μπράτσος.

Ο Κώστας Μπράτσος, που τον περασμένο μήνα αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Κηφισιάς, θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Φινλανδίας, Ούλου.

Ο Ελληνας προπονητής υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, με οψιόν ανανέωσης για την επόμενη σεζόν, και αναλαμβάνει την ομάδα, η οποία μετά από 12 αγωνιστικές βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, συνεργάτες του Μπράτσου θα είναι Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος και ο Γιάννης Αμανατίδης.

«Ο Κωνσταντίνος Μπράτσος έχει εργαστεί στο παρελθόν ως προπονητής στην ελληνική Super League στις τάξεις της ΑΕ Κηφισιάς και του Βόλου ΝΠΣ. Στην ομάδα του Βόλου εντάχθηκε και ο μέσος Δημήτρης Μεταξάς, ο οποίος αγωνίσθηκε στην Ούλου την εφετινή σεζόν», αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ ο Κώστας Μπράτσος, δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο και τον διευθυντή αθλητισμού. Παρατήρησα πολύ γρήγορα ότι οι στόχοι και οι δυνατότητες του συλλόγου είναι πανομοιότυποι με τους δικούς μου. Ξέρω για την πόλη ότι είναι ένα όμορφο μέρος. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου και μου αρέσει να αφήνω τις πράξεις μου να μιλάνε για εμένα. Ανυπομονώ να φορέσω μια φόρμα με το λογότυπο της Ούλου και ν’ αρχίσω την προπόνηση με την ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Back to top button