Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Αρκάς» ο Παναγιώτης Τσιντώτας!

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι και με τη βούλα ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Αρκάδες.

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι και με τη βούλα ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Αρκάδες.

Ο Αστέρας Τρίπολης προχώρησε σε μια ακόμα μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ο Τσιντώτας την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Ατρόμητο με τον οποίο αγωνίστηκε συνολικά 28 φορές. Στο παλμαρέ του έχει ένα πρωτάθλημα την ΑΕΚ, τη σεζόν 2017/18.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: “Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Έλληνα τερματοφύλακα, Παναγιώτη Τσιντώτα.

Ο Τσιντώτας είναι γεννημένος στις 4 Ιουλίου 1993, έχει αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα Κ19 της Ελλάδας. Έχει εμπειρίες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις με συνολικά 10 συμμετοχές, ενώ το 2018 αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας με την ομάδα της ΑΕΚ. Υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ έως το καλοκαίρι του 2026.
Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Τσιντώτα στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Πιερικός 5
Λεβαδειακός 21
ΑΕΚ 86
ΠΑΣ Γιάννινα 15
Ατρόμητος 28
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσιντώτας μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας: ”Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Αστέρα που με εμπιστεύθηκε και μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια από τις πιο καλές και πιο οργανωμένες ομάδες στην Ελλάδα.Εύχομαι τη νέα χρονιά να πέτυχουμε τους στόχους που θα θέσουμε ως ομάδα, δεν χρειάζονται πολλά λόγια και υποσχέσεις, αυτό που έχω να δηλώσω προσωπικά είναι ότι θα δίνω το 100% κάθε μέρα για τον ΑΣΤΕΡΑ”.

Διαβάστε επίσης

Back to top button