Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στο μεταγραφικό κάδρο της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ο Κάρλος Βινίσιους!

Πουλάει η Φούλαμ τον Κάρλος Βινίσιους και σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Βραζιλιάνος φορ είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Πουλάει η Φούλαμ τον Κάρλος Βινίσιους και σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Βραζιλιάνος φορ είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Δεν είναι τυχαίος ο Κάρλος Βινίσιους. Μιλάμε για ένα φορ που οι μεταγραφές του έχουν διακινήσει στην αγορά ποσά ανώτερα των 30 εκατ. ευρώ. Έναν επιθετικό που έχει κάνει κλικ για να έρθει στα μέρη. Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ εξετάζουν την περίπτωσή του.

Η φανέλα με το «Νο9». Τόσο περιζήτητη και πανάκριβη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Θέση που στο φινάλε κάνει τη διαφορά. Για θυμηθείτε τον Λιβάι Γκαρσία, πρόπερσι, στη σεζόν του νταμπλ για την ΑΕΚ. Μην λησμονείτε τι έκανε φέτος ο πρώτος σκόρερ (11 τέρματα) του Conference League, Αγιούμπ Ελ Κααμπί που ολοκλήρωσε τη σεζόν με 33 τέρματα σε 50 αγώνες!

Δεν είναι τυχαία τα παραδείγματα που ακουμπήσαμε μια και αμφότερες βρίσκονται την αναζήτηση επιθετικού. Η ΑΕΚ γιατί μοσχοπούλησε τον Εζεκιέλ Πόνσε στο MLS και δη στο Χιούστον με ποσό-ρεκόρ στην ιστορία της (πάνω – κάτω στα 8 μύρια). Πλέον ψάχνει διάδοχο. Με άλλα λόγια, η Ένωση θέλει έναν ισχυρό ανταγωνιστή του Λιβάι Γκαρσία. Διότι, ο Λιβάι είναι (και) επιρρεπής στους τραυματισμούς.

Από την άλλη μεριά. ο Ολυμπιακός θέλει φορ πρώτης γραμμής επίσης. Διότι, ενώ πρακτικά έχει «δέσει» με το plus 1 στο συμβόλαιο τον Ελ Κααμπί υφίσταται ένα μόνιμο ερωτηματικό με πιθανή πώλησή του. Και βάσει των πηγών μας στην πιάτσα οι προσπάθειες και των δύο καταλήγουν στον ίδιο στόχο: Κάρλος Βινίσιους!

Πουλάει τον Κάρλος Βινίσιους η Φούλαμ…

Είναι ο ποδοσφαιριστής που για χάρη του την τελευταίο 6ετία έχουν πληρωθεί πάνω από 30 μύρια σε transfer fees και έχει προλάβει να αγωνιστεί σε Νάπολι, Μονακό, Μπενφίκα, Τότεναμ, Αϊντχόφεν, Φούλαμ και Γαλατσαράι! Η τελευταία τον απέκτησε το τελευταίο 6μηνο με μορφή δανεισμού από την Φούλαμ με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και φυσικά δεν υπολογίζεται.

Bάσει της ίδιας μαρτυρίας, το ποσό που αξιώνει η αγγλική ομάδα είναι πάνω κάτω 5 μύρια με τον 29χρονο Βραζιλιάνο σέντερ φορ να ΄χει ένα κασέ γύρω στα 2 εκατ. ευρώ! Ο Ολυμπιακός λόγω και Μάρκο Σίλβα (και αγγλικής αγοράς) έχει καλύτερο δίαυλο επικοινωνίας. Η ΑΕΚ με τη νέα της διοίκηση επιθυμεί ένα μπαμ…

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button