Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ ο Τισουντάλι» (pic)

Βελγικά ΜΜΕ μπλέκουν τον Ταρίκ Τισουντάλι με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον των Δικεφάλων για τον μεσοεπιθετικό της Γάνδης.

Βελγικά ΜΜΕ μπλέκουν τον Ταρίκ Τισουντάλι με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον των Δικεφάλων για τον μεσοεπιθετικό της Γάνδης.

Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο πρόσωπο του Ταρίκ Τισουντάλι κάνει λόγο η βελγική εφημερίδα «Het Nieuwsblad», η οποία αναφέρει πως οι δύο Δικέφαλοι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον μεσοεπιθετικό της Γάνδης.

Ο 31χρονος Μαροκινός, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026, αλλά η ομάδα του δεν είναι αρνητική σε περίπτωση πώλησής του, καθώς είναι ευκαιρία για την ίδια να βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της.

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Ταρίκ Τισουντάλι να αποχωρήσει από την Γάνδη αυτό το καλοκαίρι. Ενδιαφέρον για τον 31χρονο επιθετικό δείχνουν ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ και η δευτεραθλήτρια ΑΕΚ Αθηνών. Προηγουμένως, υπήρχε επίσης ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου του σαουδαραβικού, Αλ Ριάντ.

Ο Μαροκινός γεννημένος στο Άμστερνταμ εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, αλλά είναι ανοιχτός να φύγει από την Γάνδη. Από την πλευρά της, η βελγική ομάδα θέλει να εξοικονομήσει το συνολικό μισθολογικό κόστος, δεν είναι απρόθυμη να τον παραχωρήσει. Προς το παρόν, η ζητούμενη τιμή φαίνεται να είναι το εμπόδιο για τους υποψήφιους συλλόγους», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Het Nieuwsblad στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Ο Τισουντάλι την περασμένη σεζόν έκανε μια ακόμα γεμάτη χρονιά στο Βέλγιο με 21 γκολ και 12 ασίστ σε 51 παιχνίδια (τα 34 εξ αυτών ως σέντερ φορ), ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο καλύτερος παίκτης της Γάνδης (έπαιξε και κόντρα στον ΠΑΟΚ στα ματς για τους 16 του Conference League την σεζόν 2021-22) με συνολικά 56 γκολ και 30 ασίστ στις 135 εμφανίσεις του.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button