Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εκεί συνεχίζει ο Μάναλης!

Ο περσινός MVP του β' ομίλου της SuperLeague 2, ο Γιώργος Μάναλης θα συνεχίσει την καριέρα του στην ίδια κατηγορία.

Τη φανέλα της Κηφισιάς θα φορά τη νέα σεζόν ο Γιώργος Μάναλης.

Δυναμικά ξεκινά τις μεταγραφές της η Κηφισιά, καθώς απέκτησε τον Γιώργο Μάναλη. Ο 29χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Εθνικό, Ιωνικό, Χανιά, αποτελώντας ένα από τα «κανόνια» της Super League 2 τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον MVP και πρώτο σκόρερ του Β’ Ομίλου της Super League 2, Γιώργο Μάναλη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, που αγωνίζεται ως επιθετικός, γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1994.

Την προηγούμενη διετία φόρεσε τη φανέλα των Χανίων στο Πρωτάθλημα της Super League 2. Με τον σύλλογο της Κρήτης πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, με αποτέλεσμα να ψηφιστεί ως ο MVP και να αναδειχθεί ο πρώτος σκόρερ του Β’ Ομίλου για το 2023/24 με 18 γκολ σε 29 συμμετοχές σε regular season και playoffs.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από τον Αετό Κορυδαλλού. Το 2014 μετακόμισε στον Εθνικό Πειραιά, ενώ ακολούθως φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού. Με τον σύλλογο της Νίκαιας πανηγύρισε δύο φορές την άνοδο, από τη Football League ως τη Super League 1, αγωνιζόμενος για μία σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Με τα χρώματα του Ιωνικού αγωνίστηκε συνολικά 73 φορές από το 2019 έως το 2022, με 11 γκολ και τις 5 ασίστ ως απολογισμό.

Ακολούθως πήρε μεταγραφή για τα Χανιά, στα οποία είχε την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του, με αποκορύφωμα τον τίτλο του MVP και του πρώτου σκόρερ του Β’ Ομίλου για την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Συνολικά, στη διετία που αγωνίστηκε στον σύλλογο της Κρήτης σημείωσε 32 γκολ και έδωσε 5 ασίστ σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button