Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Ξεκινά την Τρίτη 25/6 η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν

Μέσω ανακοίνωσής της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν θα ξεκινήσει το πρωί της Τρίτης 25/6!

Μέσω ανακοίνωσής της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν θα ξεκινήσει το πρωί της Τρίτης 25/6!

Ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Όπως έγινε γνωστό, η διάθεση των εισιτήριων θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί της Τρίτης 25/6, αρχικά με όσους θέλουν να ανανεώσουν τα διαρκείας τους, ενώ η διάθεση για όσους δεν είχαν εξασφαλισμένη θέση στην Τούμπα για τη σεζόν 2023-24, θα ξεκινήσει στις 9/7.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως την Τρίτη (25.06) στις 10:00 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2024-25.

Περίοδοι Διάθεσης

1η περίοδος (25.06.2024 10:00 ως 08.07.2024 18:00)

Στην πρώτη περίοδο διάθεσης (ως τις 08.07) οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 θα έχουν δικαίωμα είτε να ανανεώσουν τη θέση τους με την τιμή της ανανέωσης είτε να αλλάξουν θύρα ή θέση με την προνομιακή τιμή ανανέωσης. Από την Τρίτη 09/07 οι περσινοί κάτοχοι δεν θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους. Οι μη κάτοχοι εισιτήριων διαρκείας δεν θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας την 1η περίοδο διάθεσης.Για την ανανέωση της ίδια θέσης, πατήστε εδώΓια την αλλαγή θέσης & θύρας, πατήστε εδώ(Τα link θα ενεργοποιηθούν την Τρίτη, 25 Ιουλίου 2024, στις 10:00)

Διευκρινίσεις 1ης περιόδου*

Ο φίλαθλος μετά το στάδιο της καταχώρησης των στοιχείων του (Ονοματεπώνυμο, ΑΔΤ/Αρ.Διαβατηρίου & ΑΜΚΑ), θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον ΑΜΚΑ στο πεδίο «κουπόνι», μετά επιλέγει «αποθήκευση» & «συνέχεια» για να του επιτραπεί η μετάβαση στο τελικό στάδιο της πληρωμής.

*Στη φόρμα ανανέωσης οι κάτοχοι διαρκείας της θύρας 4A & 7A θα πρέπει να καταχωρήσουν στο πεδίο «θύρα» το νούμερο 4 ή 7 αντίστοιχα & το γράμμα A της θύρας με αγγλικούς χαρακτήρες, ενώ οι κάτοχοι διαρκείας της θύρας VipA θα πρέπει να καταχωρήσουν στο πεδίο «θύρα» μόνο το γράμμα A της θύρας με αγγλικούς χαρακτήρες χώρις το Vip.*

Οι εκπτωτικές κατηγορίες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν θέση ή θύρα κατά την 1η περίοδο διάθεσης.

Εφόσον επιθυμούν αλλαγή θέσης ή θύρας θα πρέπει να αγοράσουν κατά την 2η περίοδο διάθεσης που η τιμή της εκπτωτικής κατηγορίας δεν διαφοροποιείται.

2η περίοδος (09.07.2024 09:00 ως 21.07.2024 18:00)

Από τις 09.07.2024 09:00 και μετά όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Κατηγορίες Εισιτηρίων διαρκείας

Ανανέωση : Κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2023-24 έχει δικαίωμα να ανανεώσει τη θέση του ή να αλλάξει θέση/θύρα με προνομιακή τιμή ως τις 08.07.

Νέο : Διατίθενται σε όλες τις θύρες από τις 09.07.

Παιδικό (Έως 15 ετών) : Κάθε παιδικό εισιτήριο διαρκείας της σεζόν 2023-24 μπορεί να ανανεωθεί υπό την προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί η ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας του κηδεμόνα & ότι το έτος γέννησης του παιδιού είναι από 01.01.2009 κι έπειτα. Δεν πωλούνται μεμονωμένα & δεν θα είναι διαθέσιμα στις θύρες 4 – 4A – VIP – VIPA. Ο αριθμός των διαθέσιμων παιδικών εισιτηρίων διαρκείας είναι περιορισμένος.

ΑΜΕΑ : Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας ΑΜΕΑ είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού αναπηρίας 67% κι άνω με ισχύ ως και 31.05.2025. Τα ΑΜΕΑ εισιτήρια διαρκείας δεν θα είναι διαθέσιμα στις θύρες 4 – 4A – VIP – VIPA. Ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων διαρκείας ΑΜΕΑ είναι περιορισμένος. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα αποθηκεύσει, έστω και προσωρινά, κανένα δεδομένο υγείας.

Σημείo Πώλησης

Αποκλειστικά online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ www.paokfc.gr

Το ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας θα ανοίξει στις 25.06.2024 10:00 και θα κλείσει για την 1η περίοδο διάθεσης στις 08.07.2024 18:00. Για την 2η περίοδο διάθεσης θα ανοίξει στις 09.07.2024 09:00 και θα κλείσει οριστικά στις 21.07.2024 18:00.Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της αγοράς, ο φίλαθλος λαμβάνει στο δηλωθέν email ένα επιβεβαιώτικο email αγοράς το οποίο περιλαμβάνει το QR code & τον κωδικό εισιτηρίου Gov.gr wallet με όλες όλες οι απαραίτητες πλήροφορίες έτσι ώστε να μπορέσει να προσθέσει & να ταυτοποιήσει το εισιτήριο διαρκείας στην εφαρμογή Gov.gr Wallet για να αποκτήσει δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο Τούμπας.Διευκρινίζουμε ότι χωρίς την προσθήκη του εισιτήριου διαρκείας στην εφαρμογή Gov.gr Wallet δεν θα είναι εφικτή η είσοδος του φιλάθλου στο γήπεδο Τούμπας.

Τρόποι πληρωμής ηλεκτρονικής αγοράς

Χρεωστική κάρτα (Mastercard/Visa)

Πιστωτική κάρτα (Mastercard/Visa) με δυνατότητα αποπληρωμής σε έως 10 άτοκες δόσεις. Όλες οι πιστωτικές κάρτες από ημεδαπά πιστωτικά ιδρύματα είναι δεκτές για αγορά με ατόκες δόσεις. Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία συναλλαγή με κάρτες DINERS CLUB & AMERICAN EXPRESS.

Οι εταιρίες που επιθυμούν την έκδοση τιμολογίου θα πρέπει να επιλέξουν στο στάδιο της πληρωμής & στο πεδίο «είδος παραστατικού» το «τιμολόγιο πώλησης» και έπειτα να καταχωρήσουν στο σύστημα τα στοιχεία της εταιρείας. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικά μέσω εταιρικής κάρτας. Μετά από τον έλεγχο ορθότητας των δηλωθέντων εταιρικών στοιχείων, το τιμολόγιο θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά στο email του κατόχου.Διευκρινίσεις

Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να έχει στην κατοχή του 1 εισιτήριο διαρκείας.

Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει ο περιορισμός του ενός (1) εισιτηρίου διαρκείας ανά λογαριασμό.

Μετά την αγορά δεν θα είναι εφικτή η αλλαγή θέσης ή η ακύρωση της συναλλαγής.Ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους μας ότι από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024/2025 δε θα υπάρχει η δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet. Για αυτό και είναι απαραίτητη η εγκατάστασή της από όσους δεν τη διαθέτουν ακόμα.

Ο φίλαθλος θα πρέπει να προσθέσει & να ταυτοποιήσει το εισιτήριο διαρκείας του στην εφαρμογή Gov.gr Wallet, ακολουθώντας τη διαδικασία που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία προκειμένου να έχει πρόσβαση στο γήπεδο Τούμπας.Για να κατεβάσετε την εφαρμογή είναι απαραίτητη η χρήση των προσωπικών κωδικών TaxisNet/web banking, καθώς και η κατοχή επιβεβαιωμένου αριθμού κινητού τηλεφώνου στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ).Η εφαρμογή Gov.gr Wallet διατίθεται δωρεάν για τους κατόχους Apple στο Apple Store και για τους κατόχους Android στο Google Play.

Σας εφιστούμε την προσοχή ότι ο δηλωθείς κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας στη ticketing πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ο ίδιος που τελικά θα ταυτοποιηθεί στην εφαρμογή Gov.gr Wallet.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο, καθώς και για πληροφορίες και οδηγίες αναφορικά με την λειτουργία του ψηφιακού εισιτηρίου μπορείτε να ανατρέξετε στο https://tickets.gov.gr/.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Ggr Wallet από την αγορά του και εντεύθεν.

Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο Gov.gr Εξυπηρέτηση Πολίτη (support.gov.gr) & https://wallet.gov.gr/support».

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button