Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Πικρός καφές και παξιμάδι! «Κηδεία» στα αποδυτήρια!

Έμειναν για αρκετή ώρα μέσα στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μετά τη γκέλα στη Λαμία!

Έμειναν για αρκετή ώρα μέσα στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μετά τη γκέλα στη Λαμία!

Μισό ημίχρονο καθυστερήσεις κράτησε ο Κατσικογιάννης στη Λαμία, αλλά δεν ήταν αρκετό για να γυρίσει το ματς ο ΠΑΟΚ.

Ακόμα… παίζουν στη Λαμία! Ο ρέφερι του αγώνα κράτησε πολλές καθυστερήσεις. Κι αν τα επτά λεπτά στο πρώτο ημίχρονο πάνε κι έρχονται τα… 13 στο δεύτερο ήταν πάρα πολλά. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποφύγει την ήττα με γκολ στο 100′(!) αλλά το τελικό 1-1 τον απομάκρυνε αρκετά από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Αν και η Λαμία εξέφρασε μέσω του διευθύνοντα συμβούλου της, πολλά παράπονα ζητώντας την καρατόμηση του Ηπειρώτη ρέφερι από τους πίνακες διαιτησίας, στα αποδυτήρια ουδείς μίλησε στον Κατσικογιάννη! Ούτε ο ίδιος που ήταν εκεί, ούτε κάποιος άλλο μέλος της διοίκησης της Λαμίας, με τον ιδιοκτήτη Πανουργιά Παπαϊωάννου να απουσιάζει.

Προφανώς και παράπονα δεν μπορούσαν να κάνουν τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ που με κατεβασμένα κεφάλια και χωρίς διάθεση για πολλές κουβέντες μπήκαν στα αποδυτήρια τους. Ακόμα και ο Μάκης Γκαγκάτσης αρκέστηκε σε μερικά νεύματα και τίποτα παραπάνω.

Όπου και έμειναν για πάρα πολλή ώρα, με κλειστές πόρτες και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην είναι και στα καλύτερα του. Δικαιολογίες για τη διαιτησία δεν μπορεί να επικαλεστεί ο Ρουμάνος τεχνικός όπως έκανε πριν λίγες μέρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, όπου και πάλι ο ΠΑΟΚ ήταν κακός, αλλά οι άνθρωποι του και ο προπονητής του τα «φόρτωσαν» στον Μιγκέιρα.

Βαριά η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του δικεφάλου του βορρά μετά το 1-1 με αρκετή αυτοκριτική από πλευράς παικτών και παρατηρήσεων από την μεριά του Λουτσέσκου. Μέχρι να αρχίσουν σιγά – σιγά να αποχωρούν και να επιβιβάζονται στο πούλμαν για να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button