Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μετά τα ματς με Μαρόκο αποφασίζει ο Ελ Κααμπί!

Μετά τα παιχνίδια με την εθνική Μαρόκου ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα αποφασίσει για το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Μετά τα παιχνίδια με την εθνική Μαρόκου ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα αποφασίσει για το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Η παραμονή του Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ένα από τα «καυτά» ζητήματα στον Ολυμπιακό, με τον Μαροκινό να αποφασίζει για το μέλλον του την επόμενη εβδομάδα. Ο 31χρονος στράικερ βρίσκεται αυτές τις μέρες με την αποστολή της εθνικής Μαρόκου, για τα παιχνίδια με τη Ζάμπια την Παρασκευή (7/6) και το Κονγκό την Τρίτη (11/6) και στη συνέχεια θα λάβει αποφάσεις για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια πολύ καλή πρόταση στον Ελ Κααμπί, θέλοντας να τον επιβραβεύσει για την εξαιρετική του φετινή σεζόν, προσφέροντάς του σαφώς βελτιωμένες αποδοχές και διάρκεια δύο ή τριών χρόνων. Δεν μένει δηλαδή στον όρο του συμβολαίου του για μονοετή ανανέωση.

Την ίδια ώρα, ο Μαροκινός φορ έχει στα χέρια του πλουσιοπάροχες προτάσεις από το Κατάρ, τις Αλ Αχλί και Αλ Σαμπάμπ, ενώ ο ίδιος θα ήθελε κάτι από κάποιο καλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει ο Ελ Κααμπί και οι συμπατριώτες του δεν δίνουν κάποιο φαβορί ή αουτσάιντερ για το που θα παίζει του χρόνου.

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την εθνική Μαρόκου, ο έμπειρος φορ θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσει, με τους «ερυθρόλευκους» να αισιοδοξούν ότι θα παραμείνει στο λιμάνι.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button