Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συνελήφθη και κατηγορείται ότι απείλησε τον διαιτητή ο προπονητής στο Άρης – ΠΑΟΚ Κ15!

Νέες διαστάσεις παίρνει ο επεισοδιακός τελικός της ΕΠΣΜ Κ15 ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ!

Νέες διαστάσεις παίρνει ο επεισοδιακός τελικός της ΕΠΣΜ Κ15 ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ!

Μετά την τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στον ΑΣ Άρης από την ΔΕΑΒ, η σύλληψη προπονητή έρχεται να προστεθεί στο… τρίτο ημίχρονο της επεισοδιακής αναμέτρησης τμημάτων υποδομής που προκάλεσε αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο διαιτητής του παιχνιδιού κατέθεσε μήνυση εναντίον 31χρονου προπονητή, κατηγορώντας τον πως τον απείλησε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, γεγονός που όπως καταγγέλλει, συνέβη και σε προηγούμενους αγώνες στο παρελθόν.

Ο τελευταίος παραδόθηκε αυτοβούλως στις Αρχές και αφού συνελήφθη, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απειλή σε αθλητικούς χώρους κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης, κατ΄ εξακολούθηση και παραπέμφθηκε σε δίκη τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζεται πως ο τελικός της ΕΠΣ Μακεδονίας ανάμεσα στις ομάδες Κ15 του Άρη και του ΠΑΟΚ αμαυρώθηκε όταν γονείς που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση από την κερκίδα, διέκοψαν την αναμέτρηση για παραπάνω από 40 λεπτά, καθώς διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τον καταλογισμό ενός… οφσάιντ, φτάνοντας στα όρια του αγωνιστικό χώρου και προκαλώντας σκηνές χάους!

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button