Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Η ΑΕΚ δεν απάντησε στην προσφορά της Κρουζ Αζούλ για τον Πινέδα»

Τους λόγους που η Κρουζ Αζούλ δεν θα ασχοληθεί άλλο με τον Πινέδα εξήγησε ρεπόρτερ στο Μεξικό.

Τους λόγους που η Κρουζ Αζούλ δεν θα ασχοληθεί άλλο με τον Πινέδα εξήγησε ρεπόρτερ στο Μεξικό.

Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα από την ΑΕΚ απέσυρε η Κρουζ Αζούλ με έναν ρεπόρτερ του μεξικανικού ESPN να εξηγεί τους λόγους. Ο Λεόν Λεκάντα, που ασχολείται με το ρεπορτάζ της μεξικανικής ομάδας αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της υπόθεσης.

«Υπήρξε μεγάλη κουβέντα για τον Ορμπελίν Πινέδα τις τελευταίες μέρες. Την περασμένη Παρασκευή σας είπα ότι η Κρουζ Αζούλ δεν ενδιαφέρεται να τον φέρει πίσω και το είπα για έναν λόγο, που τότε δεν μπορούσα να τον αποκαλύψω, αλλά τώρα είμαι σε θέση να το πω. Η προσφορά που παρουσίασε η Κρουζ Αζούλ στην ΑΕΚ έγινε αρκετές εβδομάδες πριν και έληξε στις 22 Μαΐου. Ούτε η ελληνική ομάδα, ούτε ο εκπρόσωπος του Πινέδα απάντησαν επίσημα στην Κρουζ Αζούλ για την προσφορά των 4,5 εκατ. δολαρίων, προκειμένου να επιστρέψει στο μεξικανικό ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Λεκάντα τόνισε πως οι Μεξικανοί διέγραψαν το όνομα του Πινέδα από τη μεταγραφική τους λίστα: «Η Κρουζ Αζούλ δεν ενδιαφέρεται και δεν πρόκειται να καταθέσει άλλη πρόταση για τον Ορμπελίν Πινέδα, αφού με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αντιλαμβάνεται ότι ο παίκτης δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Κρουζ Αζούλ, επειδή δεν υπήρξε επίσημη απάντηση ούτε από τον ατζέντη του ούτε από την ομάδα, στην οποία αγωνίζεται».

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button