Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Λύθηκε η συνεργασία του Μεξιατικού με τον Αγγελακόπουλο!

Ο Μεξιατικός και ο Νίκος Αγγελακόπουλος θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους...

Ο Μεξιατικός και ο Νίκος Αγγελακόπουλος θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους…

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται από σήμερα ο Α.Σ Μεξιατικός, καθώς η συνεργασία του με τον Νίκο Αγγελακόπουλο λύθηκε.

Η ανακοίνωση:

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Α.Σ. ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ για τη σεζόν 2023-24 αποφασίσαμε από κοινού με τον προπονητή της ομάδας την λύση της συνεργασίας μας.

Στον ένα χρόνο που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας μας, ζήσαμε πολλές ιδιαίτερες στιγμές.

Ήταν μια σεζόν με αρκετές αντιξοότητες για την επιβίωση της ομάδας μας, όμως με αρκετή δουλειά και καλή διαχείριση της κατάστασης η ομάδα διατήρησε κυρίως ένα καλό κλίμα, με όρεξη και διάθεση για ποδόσφαιρο και με το ίδιο σχεδόν έμψυχο δυναμικό η βαθμολογική συγκομιδή ήταν καλύτερη της προηγούμενης χρονιάς.

Πρόκειται πάνω απ’ όλα για έναν άνθρωπο που έτρεξε πολύ για να υπάρχει ομαλή λειτουργία της ομάδας, έναν προπονητή που έδωσε αξία στον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και πάντοτε με ήθος, επιμονή και υπομονή έχτιζε το οικοδόμημά του.

Δυστυχώς για παράγοντες εξωγηπεδικούς, που δεν έχουν να κάνουν με την ικανοποίηση της ομάδας μας από την αξιόλογη δουλειά του προπονητή, δεν είναι δυνατόν για τη νέα αγωνιστική περίοδο να βρίσκεται στο πόστο του προπονητή της ομάδας μας.

Αποχαιρετούμε τον προπονητή Αγγελακόπουλο αλλά όχι τον άνθρωπο Νίκο και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο από καρδιάς στη συνέχεια και σύντομα με το δίπλωμα προπονητή στα χέρια του, κάτι που πιστεύουμε ότι θα το έχει μέχρι το τέλος του 2024.

Διαβάστε επίσης

Back to top button