Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το μήνυμα του Μπούση για την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ!

Ποιο είναι το πλάνο του αφεντικού του ΟΦΗ.

Ποιο είναι το πλάνο του αφεντικού του ΟΦΗ.

Είναι γνωστό τοις πάσι πως ο ΟΦΗ πλέον δεν είναι large. Δεν θα βγει στην αγορά κάνοντας τρέλες! Το δείχνουν και οι πρώτες του κινήσεις.

Το αφεντικό από το Αμέρικα ήταν ξεκάθαρο εδώ και πολύ καιρό. Κοντεύει πάνω από χρόνος από το μήνυμα που έστειλε ο Μιχάλης Μπούσης. Ζήτησε το μαγαζί να είναι «ίσα βάρκα, ίσα πανιά»!

Δεν είναι διατεθειμένος να βάζει το χέρι στην τσέπη. Θέλει να υπάρχει αυτάρκεια. Πέρυσι αυτό το κατάφερε ο ΟΦΗ γιατί ήρθε η πώληση του Χρήστου Μανδά. Τέτοια deals, όμως, δεν τα πετυχαίνεις κάθε χρόνο. Αντίστοιχο λαγό δεν θα βγάλουν οι Κρητικοί από το καπέλο τους αυτή τη φορά.

Επομένως, η λύση είναι μία, να μη γίνει κανένα άνοιγμα. Ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε δίχως να έχει μεγάλο συμβόλαιο και αυτό ήταν η αρχή. Αντίστοιχη και η συνέχεια.

Ο ΟΦΗ θέλει να τονώσει το ελληνικό στοιχείο και να μην πάει σε υπερβάσεις. Το κατάλαβε και ο καθένας από την πρώτη του μεταγραφή. Ούτε οικονομικά ούτε ποιοτικά πήγε σε καλύτερη λύση στο αριστερό άκρο της άμυνάς του. Έφυγε ο σαφώς ανώτερος Γκούντμουντουρ Τοράρινσον και τη θέση του πήρε ο Ηλίας Χατζηθεδωρίδης. Θα γίνουν και άλλες κινήσεις τέτοιας λογικής. Κοινώς, Ελληνόπουλα (επί το πλείστον), low budget, «σφιχτό» πλάνο!

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button