ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Προτάθηκε και αρέσει ο Δοϊρανλής στη Λαμία!

Ο Γιάννης Δοϊρανλής είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με το lamiasports.com που έχει προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία και αρέσει αρκετά η περίπτωσή του.

Ο Γιάννης Δοϊρανλής είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με το lamiasports.com που έχει προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία και αρέσει αρκετά η περίπτωσή του.

Το πλάνο στελέχωσης του ΠΑΣ Λαμία με νεαρούς ποδοσφαιριστές προχωρά…

Σύμφωνα με το LamiaSports.com μία από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρει τη Λαμία είναι αυτή του Γιάννη Δοϊρανλή. Ο 21χρονος μέσος έχει προταθεί στον ΠΑΣ και το ρεπορτάζ μας αναφέρει ότι η περίπτωση του αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας και έχει προκριθεί με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή Μαρίνου Σατσιά.

Ο Δοϊρανλής αγωνίστηκε φέτος στον Ηρακλή στην SuperLeague 2 έχοντας  15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 1 γκολ και 1 ασίστ ενώ είχε άλλες 5 στα playouts και άλλη μια στο Κύπελλο Ελλάδος.

Competition       
Total 23/24:211141.703′
151121.277′
52336′
190

Ο νεαρός μέσος, μόνο άγνωστος δεν είναι στον Μαρίνο Σατσιά καθώς μπορεί να ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Μακεδονικού όμως έχει πέρασμα και από την Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα, έχει φορέσει τη φανέλα του Ακρίτα Χλώρακα αλλά και της Πάφου οπότε ο Σατσιάς τον γνωρίζει αρκετά καλά. Οι θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί είναι αυτές του κέντρου, δηλαδή και ως αμυντικό χαφ αλλά και ως 8άρι. Είναι δεξιοπόδαρος και έχει ύψος 1.80μ.

Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουμε εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον Δοϊρανλή.

Διαβάστε επίσης

Back to top button