ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο ταχύτατος Σάλαζαρ και η εξέλιξη στον τραυματισμό του!

Ένα ακόμη όνομα προέκυψε στο μεταγραφικό κάδρο για τον ΠΑΣ Λαμία, αυτό του πρώην εξτρεμ του Ιωνικού Χουάν Καμίλο Σάλαζαρ.

Ένα ακόμη όνομα προέκυψε στο μεταγραφικό κάδρο για τον ΠΑΣ Λαμία, αυτό του πρώην εξτρεμ του Ιωνικού Χουάν Καμίλο Σάλαζαρ.

Πρόκειται για 26χρονο ακραίο επιθετικό, ο οποίος διακρίνεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα αλλά και την ταχύτητά του! Στοιχεία τα οποία λείπουν από τον ΠΑΣ Λαμία και σίγουρα κάθε προπονητής θα ήθελε να έχουν τα εξτρεμ της ομάδας του.

Πέρυσι σημείωσε 17 συμμετοχές, έχοντας 7 γκολ και 4 ασίστ με τη φανέλα του Ιωνικού στη Super League 2 όντας ένας εκ των πρωταγωνιστών της πορείας των Νικαιωτών. Ωστόσο ένας τραυματισμός στο παιχνίδι με τα Χανιά τον περασμένο Μάρτιο ουσιαστικά τον έθεσε εκτός μάχης για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν!

Ο σοβαρός τραυματισμός στη πρεμιέρα των play offs

Στη πρεμιέρα των play offs ανόδου στην Super League 1 o Σάλαζαρ στάθηκε πολύ άτυχος στάθηκε στο ματς του Ιωνικού κόντρα στα Χανιά, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγώνα.

Ειδικότερα, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Σαλαζάρ έπεσε στο έδαφος μετά από διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα που είχε με τον Κυριάκο Μαζουλουξή, με τον Έλληνα στόπερ να προσγειώνεται στο πόδι του ενώ νωρίτερα είχε προλάβει να ανοίξει το σκορ και να μοιράσει και μία ασίστ.

Οι φόβοι όλων έκαναν λόγο για ρήξη χιαστών, με τον Κολομβιανό να χάνει το υπόλοιπο των αγώνων του μίνι αυτού πρωταθλήματος.

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiara.gr παρότι ποτέ δεν υπήρξε ενημέρωση σχετικά με την πορεία της υγείας του 26χρονου εξτρεμ του Ιωνικού, τα πράγματα δεν ήταν τόσο σοβαρά!

Πιο συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για περίπου 2 μήνες.

Πλέον έχει ανεβάσει ρυθμούς και σιγά σιγά με συντηρητικό πρόγραμμα αρχικά, να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της επόμενης ομάδας του, όποια και αν είναι αυτή!

Διαβάστε επίσης

Back to top button