Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Η Τζένοα είναι διατεθειμένη να αυξήσει την πρότασή της για τον Κοτάρσκι»

Στην Ιταλία υποστηρίζουν πως η Τζένοα δεν έχει... εγκαταλείψει την περίπτωση του Ντομινίκ Κοτάρσκι και ότι θα «παλέψει» για την απόκτησή του.

Στην Ιταλία υποστηρίζουν πως η Τζένοα δεν έχει… εγκαταλείψει την περίπτωση του Ντομινίκ Κοτάρσκι και ότι θα «παλέψει» για την απόκτησή του.

Σε πρώτο πλάνο για τη Τζένοα φαίνεται πως βρίσκεται ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, καθώς στην Ιταλία υπάρχουν καθημερινές αναφορές για το ενδιαφέρον της προς τον Κροάτη πορτιέρε του ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός γκολκίπερ χαρακτηρίζεται ως ο Νο1 στόχος του club ώστε να αντικαταστήσει τον Γιόζεπ Μαρτίνεθ που αναμένεται να συνεχίσει στην Ιντερ και ναι μεν τα εκεί ρεπορτάζ στέκονται στο ότι ο Δικέφαλος απέρριψε την πρώτη πρόταση της ομάδας από τη Serie A (σ.σ. ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ), υπογραμμίζουν πως η Τζένοα δεν έχει «εγκαταλείψει» την περίπτωσή του.

«Οι συζητήσεις πρόκειται να συνεχιστούν καθώς η Τζένοα είναι διατεθειμένη να αυξήσει κι άλλο το ποσό, προκειμένου να φτάσει κοντά στα 9 εκατομμύρια που ζητούν οι πρωταθλητές Ελλάδος», σχολιάζουν σχετικά.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button