Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πήρε Μπαριέντος πάει και για άλλους δύο η ΑΕΛ!

Μετά την απόκτηση του Ζαν Μπαριέντος από τον Βόλο, η ΑΕΛ έχει στο στόχαστρο της άλλους δύο ποδοσφαιριστές από την SuperLeague 1.

Μετά την απόκτηση του Ζαν Μπαριέντος από τον Βόλο, η ΑΕΛ έχει στο στόχαστρο της άλλους δύο ποδοσφαιριστές από την SuperLeague 1.

Mε αδειοδότηση, Μπαριέντος και ακόμα δύο προσθήκες ποδοσφαιριστών από ομάδες της Super League, η ΑΕΛ είναι το πρώτο φαβορί για άνοδο.

Ξεκάθαρο φαβορί η ΑΕΛ για άνοδο ή καλύτερα για επιστροφή στη Super League την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Με αδειοδότηση πλέον οι «βυσσινί» άρα και χωρίς περιορισμούς στις μεταγραφές, εν αντιθέσει με τον Ηρακλή που «κόπηκε» από την επιτροπή αδειοδότησης σε πρώτο βαθμό, είναι το ξεκάθαρο φαβορί στην κούρσα, ειδικά αν και φέτος γίνει η Super League 2 σε δύο ομίλους.

Οι Θεσσαλοί μετά τον Πασσά, ανακοίνωσαν τον Μπαριέντος ο οποίος αποχώρησε από τον ΝΠΣ Βόλος και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Β’ Εθνική, έχουν συμφωνήσει με τον τερματοφύλακα Πεντρέου του Μακεδονικού και τον Οικονόμου του Πανσερραϊκού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime είναι πολύ κοντά στην απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών που την σεζόν που μας πέρασε έπαιζαν σε ομάδες της Super League.

Ο ένας εξ αυτών, ο Αντώνης Τριμμάτης του Ατρομήτου. Ο 25χρονος winger είχε φέτος 9 συμμετοχές με την ομάδα των δυτικών προαστίων και ένα γκολ.

Παράλληλα, η Λάρισα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και με σέντερ φορ, ο οποίος είχε γεμάτη σεζόν με την ομάδα από την οποία μένει ελεύθερος, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε ομάδες του εξωτερικού. Δεν αποκλείεται και οι δύο ποδοσφαιριστές να ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button