Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στην Κηφισιά και επίσημα ο Νταβίντ Σιμόν!

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, ο Νταβίντ Σιμόν αποχώρησε και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κηφισιά του Σεμπαστιάν Λέτο.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, ο Νταβίντ Σιμόν αποχώρησε και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κηφισιά του Σεμπαστιάν Λέτο.

Ο Νταβίντ Σιμόν στην Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας από 1.7.2024 με τον Νταβίντ Σιμόν, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός ακραίος αμυντικός.

Γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου 1988, ο Νταβίντ Σιμόν ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της CF Union Vera της Ισπανίας. Στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ ακολούθησαν κατά σειρά η Las Palmas Atletico, η Vencindario και η UD Las Palmas, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη La Liga (2014/15), καταγράφοντας 54 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας.

Το 2018 πήρε μεταγραφή για την Deportivo La Coruna στην οποία έμεινε για δύο χρόνια, πριν φορέσει τη φανέλα της FC Cartagena. Στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας είχε συνολικά 105 συμμετοχές με 3 γκολ και 8 ασίστ.

Στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου του 2021/22 μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας, της οποίας αποτέλεσε βασικό στέλεχος για δυόμιση χρόνια. Σε αυτό το διάστημα φόρεσε συνολικά 80 φορές τη φανέλα της ομάδας της Φθιώτιδας (1 γκολ, 8 ασίστ), αποτελώντας βασικό στέλεχος αυτής την περσινή αγωνιστική περίοδο (32 συμμετοχές σε regular season και playoffs) κατά την οποία η Λαμία συμμετείχε στα playoffs της Stoiximan Super League.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button