Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στον Πανθρακικό πρώην παίκτης της Λαμίας!

Σημαντική προσθήκη για την ομάδα της Γ' Εθνικής.

Σημαντική προσθήκη για την ομάδα της Γ’ Εθνικής.

Ο Χουσέιν Μουμίν, ο οποίος έχει περάσει από την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανθρακικό με τον έμπειρο μέσο να επιστρέφει έπειτα 19χρονια στον σύλλογο.

Ο Μουμίν αποτελεί το πρώτο απόκτημα για την ομάδα της Κομοτηνής, ενώ την τελευταία διετία έπαιξε στον Απόλλωνα Πόντου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων»:

«Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χουσεΐν Μουμίν, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα μας και στη συνέχεια πραγματοποίησε μια πολύ μεγάλη καριέρα!

Οι συστάσεις για τον έμπειρο μέσο (24.3.1987) είναι περιττές καθώς η διαδρομή του στις επαγγελματικές κατηγορίες που αγγίζουν τις 400 συμμετοχές και οι ομάδες που έχει αγωνιστεί με επιτυχία καταδεικνύουν την ποδοσφαιρική αξία και το ήθος του, καθώς όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα έχει να πει έναν καλό λόγο!

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα μας, από όπου πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ και έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, Παναιτωλικό, Λαμία, Τρίκαλα, Άρη, Ηρακλή, ΑΣ Ρόδου, Χανιά και Διαγόρα Ρόδου. Πριν από την στάση του στη Ρόδο στέφθηκε πρωταθλητής με τον Ιωνικό κερδίζοντας την άνοδο στην SL!

Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πόντου και πλέον επιστρέφει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πανηγυρίσει πολλές Πανθρακικές επιτυχίες».

Διαβάστε επίσης

Back to top button