Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Σκανάρει» την αγορά ο Ολυμπιακός!

Μεντιλίμπαρ και Κοβάσεβιτς αναζητούν στην ισπανική αγορά ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της «ερυθρόλευκης» επιθετικής γραμμής.

Μεντιλίμπαρ και Κοβάσεβιτς αναζητούν στην ισπανική αγορά ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της «ερυθρόλευκης» επιθετικής γραμμΕίτε μείνει ο Ελ Κααμπί είτε όχι, ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής μέσα στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έχει μεταφέρει εδώ και καιρό την πληροφορία μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως οι Πειραιώτες ψάχνονται για έναν σέντερ φορ, ανεξάρτητα τι θα συμβεί στην υπόθεση του Μαροκινού άσου.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να εστιάσουν την προσοχή τους στην ισπανική αγορά. Άλλωστε, ο Μεντιλίμπαρ, ο Κοβάσεβιτς και φυσικά ο Καρεμπέ είναι γνώστες της συγκεκριμένης «πιάτσας».

Σύμφωνα με την SportDay, ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν επιθετικό και έναν εξτρέμ από τη LaLiga, και ίσως να πρόκειται για παίκτη που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ο Βάσκος τεχνικός.

Μία τέτοια περίπτωση, για παράδειγμα, είναι ο Ράφα Μιρ της Σεβίλλης, ενώ υπάρχει και ο Αντρέ Σίλβα που φέτος έπαιξε δανεικός στη Σοδιεδάδ από τη Λειψία.

Σε ό,τι αφορά το «καυτό» θέμα του Ελ Κααμπί, όπως σημείωσε στο χθεσινό ρεπορτάζ του ο Γιώργος Τσανάκας στο sport-fm.gr, οι επόμενες ημέρες δεδομένα είναι κρίσιμες για το μέλλον του Μαροκινού φορ στον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση αλλά και το τεχνικό επιτελείο του έχουν καταστήσει σαφές, δείχνοντάς του με κάθε τρόπο πως επιθυμούν διακαώς την παραμονή του.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button