ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Aud • Διπλό Μαρκάρισμα 1/7: Το μεταγραφικό πάρε-δώσε, η δύσκολη περίπτωση και ο παλιός γνώριμος!

Ιούλιος, ο μήνας τον μεταγραφών και στον ΠΑΣ Λαμία είναι πολλές οι ανοικτές υποθέσεις για τον καταρτισμό του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ιούλιος, ο μήνας τον μεταγραφών και στον ΠΑΣ Λαμία είναι πολλές οι ανοικτές υποθέσεις για τον καταρτισμό του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Στην εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7 της Δευτέρας 1/7 οι δημοσιογράφοι Λάμπρος Αρναούτογλου και Νίκος Μώκος ανέλυσαν τα έως τώρα δεδομένα για το μεταγραφικό πάρε δώσε των κυανόλευκων.

Όπως αποκάλυψαν, οι κυανόλευκοι δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Άνταμ Τζανετόπουλο, το συμβόλαιο του οποίου δεν θα ανανεωθεί, ενώ αντίθετα κοντά στη παραμονή φέρεται πως βρίσκεται ο Γιώργος Σαραμαντάς.

Όσον αφορά τον Ρούμπεν Μαρτίνεθ, υπάρχει μια μικρή διαφορά οικονομικής φύσεως, στη προοπτική ανανέωσης η οποία είναι δυνατό να καλυφθεί το επόμενο διάστημα καθώς ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει καλή επικοινωνία ενώ κλεισμένες θεωρούνται οι περιπτώσεις των Δοϊρανλή και Βλαχομήτρου!

Επιπρόσθετα, οι κυανόλευκοι σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή παλεύουν την περίπτωση του Κάρλες Σόρια, του δεξιού οπισθοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννενα, ο οποίος δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο και η περίπτωση χρειάζεται υπομονή, επιμονή και ειδικούς χειρισμούς καθώς θα πρέπει να ικανοποιηθούν και τα θέλω των Ηπειρωτών.

Τέλος, αναφορικά με τα όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα σχετικά με ενδεχόμενη επιστροφή του Μπάμπη Τεννέ, στα δρώμενα της ομάδας από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ.

Πρόκειται απλά για μια συνάντηση μεταγραφικών ζητημάτων με φόντο την ενίσχυση του ρόστερ και τίποτα περισσότερο, τουλάχιστον προς ώρας!

Aκούστε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button