Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παραμένει στην Καλλιθέα ο Μεχίας!

Ο Βενεζουελάνος στόπερ Τζόσουα Μεχίας συμφώνησε για να «ακολουθήσει» την Athens Kallithea και στη Stoiximan Superleague.

Ο Βενεζουελάνος στόπερ Τζόσουα Μεχίας συμφώνησε για να «ακολουθήσει» την Athens Kallithea και στη Stoiximan Superleague.

Ο αρχηγός και αρχισκόρερ της Athens Kallithea την περασμένη σεζόν, Γιάννης Λουκίνας, άνοιξε τον «κύκλο» των ανανεώσεων και έπεται συνέχεια. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων «τρέχει» και τις υπόλοιπες υποθέσεις ποδοσφαιριστών του ρόστερ της ανόδου που ο Μάσιμο Ντονάτι επιθυμεί να τους κρατήσει την επόμενη χρονιά στο «Ελ Πάσο» και ένας εξ αυτών είναι ο Τζόσουα Μεχίας.

Ο 26χρονος στόπερ θα παραμείνει στην Athens Kallithea, καθώς συμφώνησε με τη διοίκηση για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Θυμίζουμε πως για το κέντρο της άμυνας έχει ήδη αποκτηθεί ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης.

Ο δις διεθνής με την εθνική ομάδα ανδρών της Βενεζουέλας αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Athens Kallithea και την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 25 εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του Αλέκου Βοσνιάδη. Πριν «μετακομίσει» στην Ελλάδα ήταν στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ενώ έχει παίξει στην Ισπανία για λογαριασμό των Λεγκανές, Καρταχένα, Χιμνάστικ, Ατλέτικο Μαδρίτης Β’ και Μάλαγα.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button