Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Superleague: Έκτακτη ΓΣ την επόμενη Τετάρτη για την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος

Η Stoiximan Superleague ανακοίνωσε πως θα διεξαχθεί έκτακτη ΓΣ την Τετάρτη 10 Ιουλίου με θέμα την έγκριση της προκήρυξης για το νέο πρωτάθλημα.

Η Stoiximan Superleague ανακοίνωσε πως θα διεξαχθεί έκτακτη ΓΣ την Τετάρτη 10 Ιουλίου με θέμα την έγκριση της προκήρυξης για το νέο πρωτάθλημα.

Την επόμενη Τετάρτη (10/07-11:30) θα λάβει χώρα μία έκτακτη Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης στην λίγκα με βασικό θέμα την έγκριση της προκήρυξης για το νέο πρωτάθλημα της Stoiximan Superleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της λίγκας:

«Ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 στις 11:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

2/ Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 16 Ιουλίου 2024 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».

Διαβάστε επίσης

Back to top button