Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη παραμονής για τον Άρη Αγ. Κωνσταντίνου!

Εντός έδρας νίκη για τον Άρη Αγ. Κωνσταντίνου ο οποίος κέρδισε τον Πελασγιακό με 4-0 σκορ. Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο.

Εντός έδρας νίκη για τον Άρη Αγ. Κωνσταντίνου ο οποίος κέρδισε τον Πελασγιακό με 4-0 σκορ. Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο.

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας, ο Άρης Αγ. Κωνσταντίνου κέρδισε με 4-0 σκορ τον Πελασγιακό με σκόρερς τους Σχουλή, Νταρλαδήμα, Καλαντζή και Αργυρίου.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο:

Αγαπητοί φίλες και φίλοι σήμερα βρεθήκαμε στο γήπεδο του Άρη Αγ. Κωνσταντίνου όπου για την 18 αγωνιστική της Α΄ Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε ένα ματς ουραγών.

Ο Άρης Αγ. Κωνσταντίνου κέρδισε με 4-0 την «λαβωμένη» ομάδα του Πελασγιακού. Για την ιστορία η ομάδα των «πρασίνων» πήγε να αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο Άρη, αποδεκατισμένη καθώς 4 βασικοί παίκτες ήταν εκτός για λόγους τραυματισμού οπότε ο προπονητής της Πελασγίας, Τάκης Μπατζελής, αναγκάστηκε να βάλει στο παιχνίδι τους δύο από τους τρεις τερματοφύλακες έτσι ώστε να αγωνιστεί η ομάδα του.

Μόλις στο 6΄ο Γιώργος Πρίφτης έκανε προσωπική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Παπαβασιλείου. Στο 10΄ και πάλι ο Πρίφτης από την αριστερή πλευρά μοίρασε στην περιοχή με προϋπόθεση να βρει τον Σχουλή, ο Γιαννάκας βγήκε πρώτος στην μπάλα και την έδιωξε.

Στο 12΄ και για τρίτη φορά ο Πρίφτης από την αριστερή πλευρά έβγαλε σέντρα βρήκε μέσα στην περιοχή στον Νταρλαδήμα αλλά αυτός με το κεφάλι έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 21΄ ο Δημήτρης Πρίφτης αυτή τη φορά έβγαλε σέντρα από την αριστερή πλευρά βρήκε μέσα στην περιοχή τον Σχουλή και αυτός με εντυπωσιακό γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 και φυσικά πανηγύρισε με τον κλασικό τρόπο φορώντας την μάσκα τού σούπερ ήρωα της Marvel Spider-Man.

Στο 32΄ο Τσαούσης για τον Πελασγιακό από την δεξιά πλευρά εκτέλεσε φάουλ βρήκε τον Μήτσιο στην περιοχή αλλά αυτός με το κεφάλι την έστειλε άουτ. Στο 36΄ ο Γιώργος Πρίφτης μοίρασε στο Νιώρα, αυτός σουτάρε αλλά ο Ζωγραφάκης με επέμβαση την έστειλε κόρνερ. Στο 41΄ ο Ράπτης ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Τσιγκόπουλου.

Στο 43΄ο Σχουλής πήρε την μπάλα στο κέντρο μοίρασε δεξιά στο Νταρλαδήμα, αυτός μπήκε περιοχή και έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία του Ζωγραφάκη κάνοντας το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Άγγελου Κυριάκου μπήκε στο παιχνίδι δυναμικά αφού μόλις στο 54΄ ο Καλαντζής βρήκε ευκαιρία μετά από αδράνεια της άμυνας του Πελασγιακού, δοκίμασε το πόδι του και πέτυχε το 3-0. Στο 63΄ ο Σπύρος Ρίζος έδωσε πάσα στον Αργυρίου μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, αυτός σούταρε κάνοντας το τελικό 4-0. Η τελευταία φάση του αγώνα να ανήκει στην ομάδα του Πελασγιακού όπου στο 86΄ ο Τσαούσης εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά, βρήκε τον Μήτσιο μέσα στην περιοχή, ο δεύτερος σούταρε αλλά ο Τσιγκόπουλος έδιωξε με τα πόδια, κρατώντας το 4-0.

Διαβάστε επίσης

Back to top button