ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χρειάζεται «ηλεκτροσόκ» άμεσα!

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχθηκε στο Πανθεσσαλικό στάδιο, τον ΠΑΣ Λαμία!

Ήττα με κακή εμφάνιση για τον ΠΑΣ Λαμία στο Πανθεσσαλικό στάδιο από τον Βόλο! Ντεμπούτο για δύο!

Την ήττα με 1-0 σκορ γνώρισε η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία εκτός έδρας για την 22η αγωνιστική της SuperLeague 1 με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος.

Πολύ κακή εμφάνιση για τους Λαμιώτες, οι οποίοι παρόλο αυτά είχαν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Γκορτσίλα… αλλά και το VAR!

Ντεμπούτο για Νιάσε, ο οποίος ξεκίνησε βασικός ενώ λεπτά συμμετοχής πήρε και ο Βιγιάλμπα!

Το ματς:

Μόλις στο 4΄καλή φάση για τον Βόλο. Ο Γκουαροτσένα σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Κάχριμαν.

Η Λαμία απάντησε δύο λεπτά αργότερα! Στο 6΄πρώτη καλή στιγμή και για τη Λαμία, κεφαλιά του Καραμάνου μετά από σέντρα του Δημούτσου, ψηλά άουτ η μπάλα.

Το VAR (ΔΕΝ) έκανε και πάλι τη δουλειά του!

Στο 16΄ο Οικόνομου έκανε λάθος γύρισμα, ο Γκαραβέλης βγήκε για να μαζέψει τη μπάλα, αλλά πάτησε εκτός της περιοχής με αποτέλεσμα να δοθεί φάουλ και κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Βόλου! ΟΜΩΣ και μετά από παρέμβαση του VAR, ο διαιτητής Γκορτσίλας πήρε την απόφασή του πίσω… και ο Γκαραβέλης ΔΕΝ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ!

Για ακόμη μία φορά, σε έναν ακόμη αγώνα, το VAR παρεμβαίνει και βγάζει απόφαση εις βάρος του ΠΑΣ Λαμία!

Στο 24΄οι γηπεδούχοι φώναξαν για χέρι παίκτης της Λαμίας μέσα στην περιοχή, παρόλο αυτά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι!

Στο 30΄ ο Βόλος, ο οποίος πίεζε ψηλά, κέρδισε ένα φάουλ από καλή θέση με τον Μουνίθ να το εκτελεί απευθείας και να στέλνει τη μπάλα λίγα μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κάχριμαν!

Καλή φάση για τη Λαμία, έπειτα από αρκετά λεπτά! Στο 38 λεπτό του αγώνα, ο Ρόμανιτς έκανε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Γκαραβέλης έδιωξε σε κόρνερ.

Δύο λεπτά πριν φτάσουμε τα 45, ο Ζοάο έκλεψε τη μπάλα μέσα στην περιοχή της Λαμίας και στη συνέχεια ο Γκουαροτσένα κέρδισε φάουλ σε εξαιρετικό σημείο από τον Ασίγκμπα που είδε και την κίτρινη κάρτα.

Το φάουλ το ανέλαβε ο Μουνίθ, ο οποίος το εκτέλεσε άψογα, αναγκάζοντας τον Κάχριμαν σε θεαματική απόκρουση!

Το 0-0 έμεινε έως το τέλος του πρώτου 45λεπτου με τη Λαμία δικαίως να έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία του Γκορτσίλα αλλά και για ακόμη μία φορά από τον VARίστα… του αγώνα!

Δυστυχώς… το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Βόλο να βρίσκει δίχτυα!

Μετά από σέντρα του Μουνίθ ο Μάντζης σε κενή εστία σκοράρει για το 1-0 του Βόλου με τον Κάχριμαν να μη μπορεί κάνει κάτι… Τεράστιο λάθος της άμυνας αλλά και του τερματοφύλακα της «κυανόλευκης» ομάδας, όπου αδράνησαν αφήνοντας μόνους τους Μουνίθ και Μάντζη.

Η εικόνα της Λαμίας μόνο καλή δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μιας και οι παίκτες του Άκη Μάντζιου, έκαναν πάρα πολλά λάθη στον αγωνιστικό, κακές μεταβιβάσεις και η δεύτερη πάσα για περισσότερα από 45 λεπτά ήταν σε αντίπαλο!

Όσο αφορά τις τελικές ευκαιρίες, στο 60΄ο Βόλος είχε 4 τελικές οι οποίες βρήκαν όλες στόχο, ενώ η Λαμία είχε μόλις 2 με τη 1 να είναι προς το τέρμα του Γκαραβέλη!

Στο 64΄του αγώνα, κεφαλιά του Μάντζη μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ, άουτ η μπάλα. Από εκεί και έπειτα άρχισε η Λαμία να πιέζει!

Πέντε λέπτά αργότερα, καλή ευκαιρία για τον Βόλο! Σέντρα του Ντεντάκη για τον Ζοάο που μέσα από την μεγάλη περιοχή πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η ομάδα της Φθιώτιδας απάντησε τρία λεπτά αργότερα στις καλές ευκαιρίες! Στο 71΄ο Γκαραβέλης βγήκε, δεν βρήκε την μπάλα που έφτασε στον Βύντρα όμως ο Δημόπουλος πρόλαβε το σουτ του αμυντικού της Λαμίας, ο οποίος βρισκόταν προ κενής εστίας!

Εκτός από το ντεμπούτο το Ιμπραχίμα Νιάσε, στο 79΄του αγώνα, πέρασε στο γήπεδο και ο Βιγιάλμπα. Ο Αργεντινός αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα της Λαμίας!

Καλή ευκαιρία για τη Λαμία!

Ο Καραμάνος μετά από κεφαλιά του Δημούτσου βγήκε απέναντι από τον Γκαραβέλη αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό και ο τερματοφύλακας του Βόλου μπλόκαρε!

Στα πέντε λεπτά καθυστερήσεις που έδειξε ο διαιτητής, ο ΠΑΣ Λαμία πίεσε… αλλά μάταια! Το παιχνίδι είχε κριθεί και η νίκη είχε πάρει στα χέρια του Βόλου!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΠΣ Βόλος(Αλμπέρτο Γκαγιέκο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Οικονόμου, Τσίκα, Τσοκάνης, Δημόπουλος, Μουνίθ, Μάντζης, Ζοάο, Γκουαροτσένα

Αναπληρωματικοί:Μελίσσας, Μπαλογιάννης, Λύρατζης, Διαμαντής, Τόρες, Γέντρισεκ, Τσαούσης

ΠΑΣ Λαμία (Άκης Μάντζιος): Κάχριμαν, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Αντέτζο, Δημούτσος, Σκόνδρας, Βύντρα, Ρόμανιτς, Νιάσε, Μπιανκόνι, Καραμάνος

Αναπληρωματικοί:Θεοδωρόπουλος, Σάλιακας, Βασιλόγιανης, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης, Τιρόνε, Βιγιάλμπα

Διαβάστε επίσης

Back to top button